نشست تخصصی عصراول ششمین کنگره اخلاق پرستاری در بم برگزار شد.

نشست تخصصی عصراول  ششمین کنگره اخلاق پرستاری در بم برگزار شد.

نشست  تخصصی ششمین کنگره اخلاق پرستاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، در نشست تخصصی عصر روز اول ششمین کنگره اخلاق پرستاری در تالار پرستو منطقه ویژه اقتصادی  ارگ جدید بم دکتر مسعود فلاحی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی پیرامون موضوع تبعیض در مراقبت های سلامت به عنوان یک پدیده چالش آمیز در مباحث پزشکی و پرستاری ، دکتر محسن قوی متخصص اخلاق پزشکی با موضوع تبیین فرایندعملکرد اخلاقی ارائه دهندگان سلامت در زمان وقوع بلایا در حوادث جسمی، دکتر شبنم بزمی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در خصوص موضوع نقش پرستاران در کمیته های اخلاق بالینی بیمارستان، دکتر نیما نیک فرید عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی توضیح مفاهیم اصلی پرستاری زمینه عرفان و حکمت ایرانی اسلامی، رویکردی مبتنی بر التزام اخلاقی مراقبت، دکتر فرید ترکمن نژاد عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در خصوص موضوع ملاحضات اخلاقی  سیاست گذاری  سلامت،دکتر وحید زمان زاده عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز پیرامون طراحی روایی و پایایی چک لیست بررسی برنامه های آموزشی پرستاری از نظر اخلاق محوری، دکتر محمد جواد حسین آبادی فراهانی عضو هیئت علمی علوم بهزیستی و توانبخشی تهران در خصوص موضوع تبعیض درارائه مراقبت سلامت در مقابل عدالت در سلامت ، دکتر مریم شیخ پور خانی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد سیرجان  پیرامون تبیین درک زنان ایرانی مبتلا به سرطان پستان در مورد نقش ملاحضات اخلاقی در ارتقای امید به سخنرانی پرداختند.

در نشست عصر امروز 40 مقاله مورد بررسی قرار گرفت.

1397/12/08