برگزاری کارگاه تغذیه در بحران

برگزاری کارگاه تغذیه در بحران

واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت کارگاه یک روزه ای باعنوان تغذیه در بحران برگزار کرد، گروه هدف در این کارگاه هسته آموزش ستاد مراکز بهداشت شهرستانهای تابعه ، کارکنان معاونت بهداشت ، غذا ودارو و... بودند.


بروز بحران ها در واقع یک رویداد اسف بار است که باعث شیوع بیماریها ، رنج واندوه بیش از حد انسان همچنین صدمات مادی بسیار زیاد می شودبنابراین همه قدمهای ممکن باید برداشته شود تا رنج انسان ها کاهش یابدوافراد آسیب دیده حق زندگی پرمنزلتی داشته باشند.

یکی از مهمترین نیازهای اولیه انسان در شرایط بحران غذا می باشد. تامین و توزیع غذای سالم ، کافی و بهداشتی یکی از بزرگترین چالشهایی است که هم اکنون فراروی مدیران است تامین نیازهای غذایی به ویژه در آسیب پذیر تغذیه ای بسیار مهم است .

گروههای آسیب پذیر تغذیه ای :

کودکان زیر 5سال ، زنان باردار وشیر ده ، سالمندان ، معلولین ، مبتلایان به بیماری ایدز می باشند.

کارگاه تغذیه در بحران به منظور جلوگیری از خطر سوء تغذیه ، شناسایی سریع موارد در معرض خطر وبررسی امنیت غذایی برگزار شده است.


1397/12/11
591