راه اندازی اتوماسیون آسایار جهت تسریع بخشیدن به خدمات اورژانس

با همت مرکز حوادث و فوریت های پزشکی بم جهت تسریع بخشیدن در خدمات اورژانس و حذف فرم های کاغذی، اتوماسیون آسایار راه اندازی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، به نقل از مرکز حوادث و فوریت های پزشکی؛  صبح امروز با حضور دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی با پیگیری های صورت گرفته توسط  مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با فراهم سازی زیر ساخت های لازم جهت اجرایی شدن سامانه عملیاتی اتوماسیون آسایار ،این سامانه در 19 پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهرستان بم اجرایی شد. با راه اندازی این سامانه علاوه بر حذف فرم های کاغذی و ثبت و نگه داری فعالیت های اورژانس پیش بیمارستانی بصورت الکترونیک، دسترسی به آمار و فعالیتهای اورژانس پیش بیمارستانی و بهره گیری از آن نیز تسهیل می شود. برای راه اندازی این سامانه کلیه پایگاه های اورژانس ۱۱۵  به گوشی های تلفن همراه متصل به اینترنت، جهت دریافت و ذخیره اطلاعات و ثبت اطلاعات در سامانه آسایار تجهیز شدند همچنین کلیه آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ شهرستان به دستگاه جی پی اس تجهیز شدند و ردیابی آمبولانس ها و همچنین ثبت دقیق زمان اعزام و رسیدن به صحنه از اهداف نصب این دستگاه ها است.

1397/12/12