اولین جلسه شورای فن آوری سلامت دانشگاه در دفتر ریاست دانشگاه برگزارگردید.

اولین جلسه شورای فن آوری سلامت دانشگاه در دفتر ریاست دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه برگزار گردید.

اولین جلسه شورای فن آوری سلامت دانشگاه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

این جلسه که با حضور اعضای شورای فن آوری سلامت با حضور رئیس دانشگاه برگزار گردید در ابتدا دکتر عباس زاده پس از خیر مقدم ، پانزدهمین سالگرد زلزله و در گذشت آیت الله هاشمی شاهرودی را تسلیت گفت و سپس در مورد اهمیت فن آوری در جهت حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم و چهارم توضیح دادند.

در ادامه جلسه، معاون تحقیقات و فن آوری در خصوص برنامه های این معاونت برای رشد و توسعه فن آوری در دانشگاه علوم پزشکی بم توضیحاتی ارائه کردو سپس اساسنامه مراکز رشد مطرح و در خصوص آن نظر سنجی شد ومقرر شد این اساسنامه توسط رئیس دانشگاه ابلاغ گردد. همچنین اعضا شورا در خصوص فرایند تصویب طرحهای فنآورانه و تجهیز رشد نظرات خود را ارائه نمودند.

در این جلسه رئیس دانشگاه برای تجهیز مرکز رشد دانشگاه قول مساعدت و همکاری را دادند.

معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بم

1397/10/11