مراسم پانزدهمین سالگرد زلزله بم در هتل لاله تهران

مراسم پانزدهمین سالگرد زلزله بم در هتل لاله تهران مورخ 97/10/6 به میزبانی بمی های مقیم تهران از ساعت 17 الی 22 برگزار شد.

مراسم پانزدهمین سالگرد زلزله بم در هتل لاله تهران مورخ 97/10/6 به میزبانی بمی های مقیم تهران از ساعت 17 الی 22  برگزار شد. در این مراسم مدیر مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بم ضمن ارائه گزارش مختصری از فعالیت های این حوزه و نیاز های تجهیزاتی و عمرانی موجود در مراکز بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی از جمله بیمارستان 200 تختخوابی، خوابگاه دانشجویی،از مهم ترین نیاز های منطقه برشمرد، و بر لزوم مشارکت گسترده بمی های مقیم تهران خصوصا خیرین حاضر در جلسه در راستای رفع مشکلات و نیاز های موجود در سیستم بهداشت درمان شهرستان های شرق استان کرمان تاکید نمودند. و همچنین آقای جهانپور  مدیر حوزه اجتماعی بعنوان نماینده دانشگاه علوم پزشکی و فرمانداری شهرستان بم با اهداء لوح از خیرین دندانپزشک کشوری حاضر در مراسم قدردانی و تشکر نمودند.

در این مراسم شخصیت برجسته ومطرح کشوری جناب پروفسور عباس افلاطونیان، مهندس جهانپور مدیر حوزه اجتماعی، دکتر رضا فروتن مدیر سابق حوزه اجتماعی، خانم مرادی کارشناس امور خیرین دانشگاه، و خیرین نیک اندیش انجمن دندانپزشکان ایران آقایان (دکتر طاهریان ، دکتر فلاحی ، دکتر ایجادی، دکتر شیرازی، دکتر نیکزادی)،دکتر لطیفیان مدیر کل میوه های گرمسیری  وزارت جهاد کشاورزی و دکتر علی عسگری معاون توسعه وزارت امور اقتصادی و دارایی حضور داشتند.

1397/10/12