پیام تسلیت مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

.

بسم الله الرحمن الرحیم

همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس ، بار دیگر شاهد تحرکات ایادی داخلی استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌المللی بودیم که با حمله تروریستی و تیراندازی به سمت شهروندان بی‌دفاع و سربازان در رژه نیروهای مسلح در شهر اهواز سعی بر ایجاد رعب و وحشت و تفرقه میان ملت سرافراز ایران داشتند.جنایت وحشیانه و تروریستی که در  مراسم رژه نیروهای مسلح در اهواز اتفاق افتاد و شهادت مظلومانه جمعی از هموطنانمان توسط دشمنان خبیث و کوردل نظام مقدس جمهوری اسلامی باعث تاثر و تالم گردید .اینجانب ضمن محکوم کردن این جنایت تروریستی، شهادت جمعی از هموطنان را به ملت ایران خصوصا  مردم شریف و مظلوم خوزستان  تسلیت عرض نموده و برای این شهیدان بزرگوار علو درجات و برای مجروحین شفای عاجل و  برای خانواده آنها صبر و شکیبایی و اجر الهی مسئلت می نمایم .

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

1397/07/04