پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت اغاز مهر ماه

پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  علوم پزشکی بم به مناسبت اغاز مهر ماه

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  علوم پزشکی بم به مناسبت آغاز ماه مهر پیامی بدین شرح اعلام کردند.

بسم الله الرحمن الرحیم

مهرماه، فرصت نوسازی و بهسازی در آرمانها و تحقق نوگرایی در اندیشه هاست. مهر، نماد روشنی از بازنگری در ساختارها و تلاش دوباره در رسیدن به پویائی و آغاز تولدی نوین در ساختار آموزش و پژوهش است. شروع ماه مهر، یعنی بهتر زیستن، بهتر نگریستن و بهتر از همه ی دیروزها، باسرسبزی و طراوت زیستن.اينك كه بار ديگر «اوّل مهر» فرا رسيده و سال تحصیلی جدید  همزمان با ایام سوگواری اباعبدالله(ع)  آغاز مي شود ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام حزن و اندوه سرور و سالار شهیدان، حضور دوباره شما دانشگاهيان و دانشجويان عزيز را به دانشگاه‌ گرامي داشته و خيرمقدم عرض مي نمایم. اميدوارم اين سال تحصيلي، با حضور پُرنشاط و پُر از انگيزه استادان و دانشجویان آغاز شده و با موفقيت ها و پيشرفت هاي علمي فراوان سپري شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

1397/07/04