نشست ویدئو کنفرانس معاون پرستاری وزارت بهداشت با اعضای شورای هماهنگی پرستاری

نشست ویدئو کنفرانس معاون پرستاری وزارت بهداشت با اعضای شورای هماهنگی پرستاری و نماینده مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه پیرامون هماهنگی برنامه غربالگری سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، ظهر امروز نشست ویدئو کنفرانس معاون پرستاری وزارت بهداشت با اعضای شورای هماهنگی پرستاری و نماینده مرکز فناوری اطلاعات  به منظور برنامه های غربالگری سلامت که قرار است همزمان با روز پرستار به منظور همایش نقش پیشگیری و اجتماعی پرستاران در بیمارستان های سراسر کشور انجام شود برگزار شد.در این نشست پیرامون نرم افزار مربوطه و شیوه نامه اجرایی برنامه غربالگری فشارخون توسط معاون پرستاری ، مدیرکل ارتقای خدمات پرستاری و کارشناسان مربوطه توضیحات لازم را ارائه و به سؤالات اعضای شورا هماهنگی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور پاسخ داده شد.

در این نشست دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی و محمدتقی جهانپور رییس اداره پرستاری و کارشناسان این حوزه حضور داشتند.

1397/10/17