در سفرهای نوروزی، مراقب داروهای خود باشید. حواستان به ساعت خوردن داروهایتان باشد و سعی کنید آنها را طبق همان برنامه ای که در منزل مصرف می کردید، مصرف کنید.از گذاشتن داروها در معرض نور آفتاب بخصوص در پشت شیشه ی عقب ماشینتان، جدا خودداری کنید.
مسافران محترم هیچگاه داروهای مصرفی خود را در اتومبیلی که زیر نور آفتاب پارک شده و یا پشت شیشه عقب اتومبیل حتی در زمستان قرار ندهند وداروهای یخچالی را همراه با یخ و یا در ظروف خنک کننده حمل کنند.بیمارانی که انسولین مصرف می کنند، توجه نمایند که انسولین وداروهای مصرفی وسرنگ مورد نیاز را برای تمام مدت سفر به همراه داشته باشند، همچنین دستگاه یا نوار کنترل قند خون، قند حبه ای، نبات، بیسکوییت وآب میوه برای درمان کاهش احتمالی قندخون به همراه داشته باشند. درمورد بیماران فشار خونی، حتما دستگاه فشار خون وداروهای مصرفی را به همراه داشته واز مصرف مواد غذایی حاوی نمک مانند آجیل و تنقلات و سایر مواد غذایی چرب خودداری نمایند.
رعایت توصیههای دارویی در سفر از اهمیت بسزایی برخوردار است و بیتوجهی به آن ممکن است بویژه برای برخی از بیماران با مخاطرههایی همراه باشد؛ بر همین اساس است که توجه به این توصیهها در ایام عید که اغلب شاهد مسافرتهای خانوادگی و جمعی هستیم، از سوی بیماران اهمیت دوچندانی مییابد
سایر نکات جهت پیشگیری از بروز مشکلات معمول دارویی در هنگام مسافرت عبارتند از:
1-رانندگان وسایل نقلیه لازم است قبل از مصرف دارو از خوابآور نبودن آن اطمینان حاصل کنند
2-چنانچه داروی شما به طور مرتب باید مصرف شود مانند داروهای ضد تشنج، افسردگی، دیابت، چربی خون، قلبی و برخی داروهای مسکن و آنتی بیوتیکها، مقدار کافی دارو برای تمام مدت سفر همراه داشته باشید
3-همراه داشتن جعبه کمکهای اولیه، خصوصا در مورد خانواده هایی که فرزند خردسال دارند، همچنین همراه داشتن پوشک، شیر خشک شیر خوار، درجه تب، داروهای بدون نسخه مانند شربت تب بر، شربت سرماخوردگی، پماد سوختگی، پنبه و گاز استریل ، ودیگر داروهایی که کودک در حال مصرف می باشد در طی سفر ضروریست.