بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از روند راه اندازی بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از روند راه اندازی بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی روز ۲۷ اسفند با حضور در شهرستان ریگان از روند راه اندازی بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی این شهر بازدید کرد. در ادامه و پس از بازدید از مرکز بهداشت و بخش دیالیز، جلسه جمع بندی در فرمانداری ریگان برگزار شد که در این جلسه آقای مهندس باقری فرماندار ریگان ضمن تشکر از خدمات ارائه شده و اقدامات صورت گرفته بر حمایت و همکاری فرمانداری و تمامی دستگاه های اجرایی شهرستان از حوزه بهداشت و درمان شهرستان تاکید کرد. در این جلسه مقرر شد مشکل کمبود پزشک عمومی و داروهای مورد نیاز بیماران بخش اورژانس از طریق مقتضی مرتفع گردد. همچنین نماینده رئیس دانشگاه در راه اندازی بیمارستان تعیین و معرفی شود.

1397/12/27