کارگاه منطقه ای اخلاق در انتشار آثار پژوهشی

کارگاه منطقه ای اخلاق در انتشار آثار پژوهشی برگزار شد.

کارگاه اخلاق در انتشار آثار پژوهشی ویژه اعضای کمیته های اخلاق در پژوهش  دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، زاهدان رفسنجان، زابل، جیرفت، سیرجان، ایرانشهر و اعضای کمیته اخلاق و اعضای هیات علمی و مدیران دانشگاه علوم پزشکی بم روز پنج شنبه مورخ 27 دیماه برگزار شد.
در این کارگاه که در محل تالار دانشکده پزشکی در ارگ جدید برگزار شد، مدرسین کشوری اخلاق در انتشار آثار پژوهشی آقایان دکتر احسان شمسی و دکتر حسن باقری در باره موضوعات مربوطه سخنرانی و در نشست بعد از ظهر به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند. در حاشیه این کارگاه آقای دکتر شمسی دبیر کمیته ملی اخلاق در پژوهش در مذاکره با رییس دانشگاه علوم پزشکی،معاون تحقیقات و فنآوری و مدیران این حوزه برنامه های ارتقای پژوهش و فن آوری دانشگاه را مورد بررسی قرار دادند.
گفتنی است که بر اساس نظر سنجی صورت گرفته شرکت کنندگان در این کنگره از محتوای ارائه شده و نحوه اجرای برنامه اظهار رضایت کردند.

1397/10/28