برنامه ثبت اعتیاد در دانشگاه علوم پزشکی

با مدیریت مرکز ملی مطالعات اعتیاد؛ برنامه ثبت اعتیاد در دانشگاه علوم پزشکی بم صورت می گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، در جلسه مورخ 97/11/01 که با حضور روسای دانشگاه های علوم پزشکی بم، رفسنجان و جیرفت و معاونین دانشگاه های  مزبور در محل مرکز تحقیقات بیماری های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تشکیل شد، بر اجرای طرح ثبت (رجیستری) اعتیاد(سلامت اجتماعی) در دانشگاه علوم پزشکی بم، رفسنجان و جیرفت توافق شد.

این جلسه با حضور خانم دکتر رحیمی رییس مرکز ملی مطالعات اعتیاد برگزار و مقرر شد پروپوزال این طرح با همکاری مرکز ملی آن مرکز و دانشگاه های مزبور انجام شود.

هدف از ثبت اعتیاد دسترسی به داده های دقیق از الگوی مصرف مواد به منظور انجام پروژه های کاربردی جهت کاهش مصرف و مدیریت عوارض مصرف مواد اعتیاد آور می باشد.

این برنامه قرا است با حمایت علمی و مالی معاونت تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت انجام شود، اطلاعات و امکانات لازم برای مبارزه با اعتیاد و برخوردهای علمی با این بیماری را فراهم سازد.

1397/11/02