پایش پرفشاری خون و اضافه وزن

پایش پرفشاری خون و اضافه وزن بالغ بر سه هزار و پانصد نفر افراد بالای 30 سال، توسط پرستاران در شهرهای بم،فهرج،ریگان و نرماشیر انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، به نقل از جهانپور رییس اداره پرستاری دانشگاه، با توجه به افزایش شیوع بیماریهای غیر واگیر در سالهای اخیر و اهمیت آموزش و آگاه سازی مردم در پیشگیری از بیماریهایی مانند پر فشاری خون، طرح غربالگری سلامت از 22 تا 26 دیماه همزمان با هفته پرستار در بیمارستانها و مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی بم اجرا شد.

وی تصریح کرد: در این طرح شناسایی افراد پر خطر و ارجاع آن ها به مراکز بهداشتی درمانی به منظور بررسی بیشتر و پیگیری درمان صورت گرفت.

وی افزود: آموزشهای سبک زندگی سالم، مدیریت پرفشاری خون و مدیریت اضافه وزن و چاقی نیز از طریق آموزش چهره به چهره و استفاده از پمفلت ارایه شد.

وی در ادامه گفت: داده های مربوط به وضعیت سلامت افراد بالای 30 سال، توسط پرستاران در نرم افزار جمع آوری داده ها وارد شده است.

1397/11/06