کارگاه آموزشی دستورالعمل نظام ثبت تجارب و پیشنهادها و نحوه کار با سامانه در سالن سلامت ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

کارگاه آموزشی دستورالعمل نظام ثبت تجارب و پیشنهادها و نحوه کار با سامانه در سالن سلامت ستاد مرکزی دانشگاه با حضور کارکنان ستاد و نمایندگان واحدهای تابعه،برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه؛به منظور توانمندسازی کارکنان و ایجاد مهارت های لازم کارگاه آموزشی دستورالعمل ثبت تجارب و پیشنهادها و همچنین نحوه کار با سامانه های ثبت تجربه و پیشنهاد در روز پنجشنبه مورخ 1397/11/04 برگزار شد.

در این کارگاه که کارکنان حوزه ریاست و معاونت توسعه دانشگاه و همچنین نمایندگان واحدهای تابعه حضور داشتند با تدریس خانم اطهره فاطمیان؛به آموزش نظام نامه ثبت تجارب و دستورالعمل اجرایی نظام پیشنهادهای دانشگاه های علوم پزشکی کشور،سامانه ثبت تجربه،سامانه ثبت پیشنهاد و بحث و تبادل نظر پیرامون آن ها پرداخته شد.همچنین مقرر شد که نمایندگان واحدهای تابعه نسبت به برگزاری همین کارگاه در واحدهای محل خدمت خود اقدام نمایند.

فایل های آموزشی این کارگاه به شرح ذیل می باشد.

نظام نامه ثبت تجربه

دستورالعمل اجرایی نظام پیشنهاد ها