بازدید کارشناسان اداره بازرسی دانشگاه علوم پزشکی از فروشگاه های لوازم پزشکی و کلینیک های شهرستان بم

کارشناسان اداره بازرسی از فروشگاه های لوازم پزشکی و کلینیک های شهرستان بم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، تیم تخصصی کارشناسان اداره بازرسی، معاونت درمان و معاونت غذا و دارو دانشگاه به منظور بررسی ارائه خدمات، از فروشگاه های لوازم پزشکی شهرستان بم و کلینیک ها، بازدید و گزارش مشکلات، نواقص و بررسی های انجام شده به معاونت غذا و دارو و اداره بازرسی ارسال شد.
این بازدید روز چهار شنبه 97/11/03 توسط رحیمی از اداره بازرسی و فردوست مسئول اداره نظارت و بیژن دریجانی کارشناس معاونت غذا و دارو انجام شد.

1397/11/07