برگزاری اولین کارگاه ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت مورخ 8 بهمن 1397

اولین کارگاه ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت توسط معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه در سالن همایش دانشکده پزشکی روز دوشنبه مورخ 8 بهمن 1397 برگزار گردید.

این کارگاه در راستای آشنایی با کلیات ثبت بیماری ها، طراحی برنامه ثبت، تعیین و طراحی حداقل داده ها، اصول اخلاقی و حاکمیت داده ها، مروری بر برخی برنامه های ثبت در ایران و جهان برگزار گردید.

مدرسین این کارگاه آقای دکتر مجید فصیحی هرندی مسئول برنامه ملی ثبت کیست هیداتید، مرکز تحقیقات بیماری هیداتید و آقای سعید نصیبی و خانم اعظم بذر افشانی بودنددر این کارگاه یک روزه که دارای امتیاز بازآموزی بود گروههای هدف برنامه شامل فن آوری اطلاعات سلامت، کتابداران و اعضا هیات علمی رشته های مختلف دانشکده پزشکی، پرستاری و مامایی و بهداشت حضور داشتند. در ارزیابی برنامه کارگاه شرکت کنندگان از محتوای ارایه شده و نحوه برگزاری کارگاه رضایت داشتند.

روابط عمومی معاونت تحقیقات فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بم

1397/11/08