آزمون جامع علوم پایه ورودی های 96 و به بعد دانشجویان رشته پزشکی

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان رشته پزشکی(ورودی های 96 و به بعد) و اعضاء محترم هیات علمی مربوطه می رساند.

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان رشته پزشکی(ورودی های 96 و به بعد) و اعضاء محترم هیات علمی مربوطه می رساند، تعداد سوالات هر مبحث در آزمون جامع علوم پایه به شرح جدول ذیل خواهد بود:

پیکر بندی Blueprint آزمون جامع علوم پایه پزشکی

دروس:

تعداد سوال از 200 عدد:

دروس علوم تشریح

دروس فیزیولوژی

دروس بیوشیمی پزشکی

اکتری شناسی پزشکی

انگل شناسی و حشره شناسی

قارچ شناسی پزشکی

ویروس شناسی پزشکی

صول خدمات سلامت

اصول اپیدمیولوژی

زبان تخصصی پزشکی

(اندیشه اسلامی 1 و 2)    *معارف اسلامی

مجموع سوالات

*سوالات مربوط به مباحث معارف از محتوای دروس "اندیشه اسلامی 1 و 2" طراحی خواهد شد.

-با توجه به متفاوت بودن برنامه آموزشی مرحله علوم پایه پزشکی در دانشگاههای علوم پزشکی، آزمون جامع علوم پایه پزشکی از شهریور تا پایان اسفند سال 1398 با پیکر بندی(Blueprint) هر دو برنامه سنتی (قبلی) و جدید(برنامه درسی ملی) برگزار خواهد شد.

-گذراندن حداقل 8 واحد از 24 واحد درس های عمومی الزامی تا قبل از آزمون جامع علوم پایه پزشکی شرط شرکت در آزمون است.

-گذراندن حداقل 46.5 واحد از 69.5 واحد درس های علوم پایه الزامی تا قبل از آزمون جامع علوم پایه پزشکی ضروری است.

-دروس شناور بین مرحله علوم پایه و مقدمات بالینی (معادل 15 واحد از دروس علوم پایه پزشکی) که می تواند در مرحله علوم پایه یا مقدمات بالینی ارائه شود، در آزمون جامع علوم پایه لحاظ نخواهد شد.به این ترتیب، گذراندن این دروس برای شرکت در آزمون جامع علوم پایه الزامی نیست و از طرف دیگر، گذراندن این دروس نیز برخلاف دروس مرحله مقدمات بالینی، مشروط به موفقیت در آزمون جامع علوم پایه نخواهد بود.

1398/01/17