دیدار نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با کارکنان حوزه معاونت تحقیقات و فن آوری

دکتر عباس زاده روز هفدهم فروردین ماه 1398به همراه مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه ورئیس روابط عمومی جهت دیدار نوروزی و تبریک سال نو در حوزه معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه حضور یافتند.

در این دیدار رئیس دانشگاه از پیشرفت های پژوهشی دانشگاه در مدت زمان کوتاه اظهار رضایت نموده و از خدمات ارزشمند کارکنان این حوزه تشکر و قدردانی کردند وبا توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص رونق تولید بر توسعه فعالیت های پژوهشی که به فن آوری و تولید ثروت منجر می شود تاکید نمودند.

معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه ضمن تشکر از حضور رئیس دانشگاه و همراهان ایشان از خدمات صادقانه کارکنان معاونت تحقیقات و فن آوری در سال 97 تقدیر و تشکر نمودند.

شایان ذکر است در این جلسه مسئول نهاد رهبری هم حضور داشتند و ایشان نیز برای همکاریهای بیشتر در زمینه تحقیقات و فن آوری اعلام آمادگی نمودند.

روابط عمومی معاونت تحقیقات و فن آوری

1398/01/18