بازدید نماینده بازرسی وزارت بهداشت در ایام نوروز از روند خدمت رسانی بخش اورژانس بیمارستان پاستور

بازدید نماینده بازرسی وزارت بهداشت در ایام نوروز  از روند خدمت رسانی  بخش اورژانس بیمارستان پاستور

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم به همراه نماینده بازرسی وزارت بهداشت در ایام نوروز  از روند خدمت رسانی بیمارستان پاستور بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس زاده به همراه مهندس کریمی نماینده بازرسی وزارت بهداشت در ایام نوروز  از روند خدمت رسانی  بخش اورژانس بیمارستان پاستور و بررسی وضعیت این بخش از لحاظ تجهیزات و نیروی انسانی و ظرفیت پذیرش بیمار بازدید کرد.

در حاشیه این بازدید  کریمی با انجام‌ نظر سنجی، از میزان رضایت مندی بیماران از نحوه خدمت رسانی  بخش اورژانس و سایر بخش های بیمارستان ابراز خرسندی کرد و از معاونت درمان؛ رییس بیمارستان و پرسنل تشکر و قدردانی کرد.

در این بازدید تیم بازرسی دانشگاه،  دکترخلیلی معاون درمان ، دکترصالحی رییس بیمارستان پاستور نیز حضور داشتند.

1398/01/18