کارگاه پیشگیری از سوء مصرف مواد

باحضور آقای دکتر نوذر نخعی متخصص پزشکی اجتماعی وعضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان کارگاه پیشگیری از سوء مصرف مواد با تاکید برالکل برگزار گردید.

این کارگاه توسط مرکز مدیریت شبکه وبا همکاری گروه سلامت روان معاونت بهداشت و در راستای ارتقاء توانمندی های تیم سلامت (پزشکان ، کارشناسان سلامت روان ) کارکنان بهداشتی در مواجهه با معضلات و آسیب های اجتماعی ناشی از سوء مصرف مواد و الکل با تدریس استاد تمام وعضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان جناب آقای دکتر نوذر نخعی و حضور دکتر عباس زاده رییس دانشگاه ، مدیرکل بیمه سلامت استان ، معاون بهداشت ، رییس  بیمه سلامت شهرستان ، معاونین فنی واجرایی معاونت بهداشت برگزار گردید.

همچنین در پایان کارگاه مذکور آقای دکتر جعفری مدیرکل بیمه استان در خصوص مسائل ومشکلات تیم سلامت با ایشان نشستی برگزار کردند.

1398/01/31