برگزاری اولین دوره روش تحقیق و اصول مقاله نویسی تحت عنوان "مدرسه بهاره"

اولین دوره روش تحقیق و اصول مقاله نویسی تحت عنوان "مدرسه بهاره" به مدت سه روز به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، به نقل از معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه؛ مدرسه  بهاره آشنایی با روش تحقیق و اصول مقاله نویسی جهت اعضا هیات علمی و دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی در مدت سه روز از تاریخ 28 تا 30 فروردین 98 توسط معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه برگزار و  مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت و تعداد 50 نفر ازاعضای هیات علمی و پژوهشگر و 130 دانشجو در کارگاههای جداگانه شرکت کردند.

در این مدرسه مراحل طراحی پروپوزال های تحقیقاتی به طور کامل از پیشنهاد عنوان تا گزارش نتایج تحقیق در قالب مقاله قابل ارائه در محلات معتبر بین المللی آموزش داده شد.

گفتنی است معاونت تحقیقات و فن اوری برنامه های مستمر و جامعی برای توانمند سازی نیروی انسانی که مهم ترین عامل ارتقاء شاخصهای پژوهشی دانشگاه می باشد در دست اجرا دارد که مدرسه های پژوهش در این زمینه در فصول آتی تکرار خواهد شد.

1398/01/31