بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی از واحدهای آزمایشگاهی دانشگاه

به مناسبت  روز علوم آزمایشگاهی دکتر عباس زاده از واحدهای آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت سالروز بزرگداشت حکیم جرجانی که  روز علوم آزمایشگاهی نام گرفته است، ضمن بازدید از  واحدهای آزمایشگاهی دانشکده پزشکی، بیمارستان پاستور، آزمایشگاه 5 دی مرکز بهداشت، کلینیک امام رضا(ع)، ساختمان یاما، از نزدیک با دانشجویان و پرسنل دیدار و با اهدا گل و شیرینی این روز را تبریک گفت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی در ادامه ضمن تبریک به تمامی همکاران گروه علوم آزمایشگاهی شاغل در واحدهای تابعه دانشگاه در چهار شهرستان از اینکه به دلیل ضیق وقت موفق به دیدار این عزیزان در محل کار و عرض تبریک نشدند عذرخواهی کرده و خاطرنشان کرددر اولین فرصت طی مراسمی از همه این خدمتگزاران عرصه سلامت مراتب قدر دانی بعمل می آید.

در این دیدارها معاون درمان، معاون آموزشی، معاون تحقیقات وفن آوری، معاون بهداشتی، رییس دانشکده پزشکی، رییس بیمارستان پاستور، رییس مرکز بهداشت بم، مدیر روابط عمومی و مسئول آزمایشگاه های دانشگاه نیز حضور داشتند.

1398/01/31