اولین هم اندیشی آموزش و توانمند سازی کادر پرستاری شرق استان

اولین هم اندیشی آموزش و توانمند سازی کادر پرستاری در مورخ 98/1/31با حضور سوپروایزرین بیمارستان ها ، رابطین مراکز درمانی و کارشناسان اداره پرستاری انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی،اولین هم اندیشی آموزش و توانمند سازی کادر پرستاری در مورخ 98/1/31با حضور سوپروایزرین بیمارستان ها ، رابطین مراکز درمانی و کارشناسان اداره پرستاری و ضمن خدمت برگزار گردید.در این جلسه پیرامون مسائل و مشکلات آموزشی گروه های پرستاری،مورد بررسی قرار گرفت ،همچنین خانم مویدی کارشناس آموزش اداره پرستاری در خصوص نحوه کیفیت کارگاه ها و اثر بخشی آموزشی مطالبی را بیان  و خانم بنی اسدی کارشناس آموزش ضمن خدمت دانشگاه در خصوص نحوه صدور مجوز گارگاه ها آموزش هایی را  ارائه نمود.در پایان مقرر گردید مسائل و مشکلات آموزشی در جلسه ایی با حضور معاونت محترم توسعه دانشگاه مطرح گردد.

1398/02/03