اعلام شرح وظایف دواطلبان آزمون صلاحیت های بالینی مقطع دکتری حرفه ای

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، سرکار خانم دکتر اژدری، مسئول کمیته اجرایی آزمون صلاحیت های بالینی، صبح امروز سوم اردیبهشت ماه سال جاری در جلسه هماهنگی با عوامل اجرایی این آزمون، گفت: تمامی دانشجویان شرکت کننده در آزمون صلاحیت های بالینی مقطع دکتری حرفه ای موظفند ضمن توجه به نکات ذیل در زمان آزمون بر اساس این دستورالعمل رفتارنمایند.

نکات ضروری که توسط شرکت کنندگان در جلسه آزمون باید رعایت شود.

• آزمون رأس ساعت 8/30 صبح آغاز می شود و داوطلبان لازم است یک ساعت قبل از شروع آزمون در جلسه حضور داشته باشند.

• تمامی داوطلبان در جلسه آزمون موظفند روپوش سفید برتن داشته باشند.

• مدت زمان توقف در هر ایستگاه 5 دقیقه می باشد که توسط کرنومتر محاسبه  و با پخش آلارم شروع و پایان آن به اطلاع داوطلبان می رسد.

• داوطلبان از آوردن هرگونه وساِئل اضافی از قبیل کیف، کتاب، موبایل و .... در جلسه آزمون اکیدا خوداری فرمایند.

•  به اطلاع داوطلبان می رسد، مهلت اعتراض به آزمون تا ساعت 10 صبح روز یکشنبه 98/2/8 می باشد.

1398/02/03