دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با ناظر وزارتخانه جهت برگزاری آزمون صلاحیت بالینی

آزمون صلاحیت بالینی دوره دکتری عمومی  صبح پنجشنبه برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم،  دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی با دکتر کاظمی ناظر وزارتخانه جهت برگزاری آزمون صلاحیت بالینی دوره دکتری عمومی که برای اولین بار در  بم برگزار می شود صبح امروز  در دفتر حوزه ریاست دانشگاه دیدار کرد.

این آزمون ساعت 8:30 دقیقه صبح پنجشنبه 98/02/05، برای دانشجویان رشته  پزشکی دکتری عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم در مرکز مهارت های بالینی دانشکده پرستاری و مامایی،  همزمان با سراسر کشور برگزار می شود.

1398/02/04