تن سنجی ومحاسبه BMI

تن سنجی ومحاسبه bmi  و مشاوره تغذیه دانش اموزان دبیرستان

تن سنجی ومحاسبه bmi و مشاوره تغذیه دانش اموزان دبیرستان دخترانه حضرت رقیه خواجه عسکرمورخ98/2/4توسط کارشناس مسوول واحد بهبودتغذیه بمناسبت هفته سلامت

به گزارش روابط عمومی مرکزبهداشت بم،چهارشنبه چهارم اردیبهشت وچهارمین روزاز هفته سلامت ،تن سنجی دانش اموزان دبیرستان دخترانه حضرت رقیه خواجه عسکر و تعیین bmi آنها و همچنین جلسه آموزشی درخصوص تغذیه سالم براساس هرم غذایی ایران  توسط  کارشناس تغذیه خانم شاه کرمی آموزش داده شد.که درآن گروه های غذایی اصلی وجایگزین های موادغذایی ،کاهش مصرف قند،نمک وچربی،رعایت تغذیه صحیح برای پیشگیری ازچاقی وبیماریهای غیرواگیرتاکییدگردید.

همچنین گفته شد هرکدام ازگروه های غذایی جه نقشی برای تامین پروتین ها،موادمعدنی وتامین انرژی دارند.درخصوص غذاهای فست فودی وهمچنین تنقلات توضیحاتی بیان شدوازدانش اموزان درخواست گردید بجای استفاده از تنقلات ،موادخوراکی مانندمیوه ها،خشکبارو...استفاده نمایند.

درپایان مزایای استفاده ازمکمل هایی که ازطرف مرکزبهداشت توزیع میگرددبرای دانش اموزان گفته شد.

1398/02/05