بازدید قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت از واحدهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم

قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت  از واحدهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم بازدید و از مجوز، موافقت قطعی دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز دکتر اکبری قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت پس از نشست با هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بم به همراه دکتر عباس زاده رییس دانشگاه بم از واحدهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی از جمله دانشکده های بهداشت، پرستاری و مامایی، دانشکده پزشکی، معاونت تحقیقات و فن آوری، ساختمان یاما، بیمارستان آموزشی و درمانی 200 تختخوابی درحال ساخت و واحدهای آموزشی بیمارستان پاستور بم بازدید کرد.

قائم مقام آموزشی وزارت بهداشت که به منظور بررسی وضعیت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به این شهر سفر کرده بود از وضعیت آموزشی ابراز خرسندی کرد واز مجوز موافقت قطعی دانشگاه خبر داد.

دانشگاه علوم پزشکی بم  تا کنون از موافقت اصولی برخوردار بوده که پس بازدید امروز قائم مقام آموزشی مجوز موافقت قطعی را خواهد گرفت.

1398/02/05