ثبت نام کاندیداهای هیئت مدیره پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری

پنجمین دوره انتخابات هیئت مدیره های سازمان نظام پرستاري در تاريخ ۹۸/۰۴/۲۱ به طور هم‌ زمان در سراسر كشور برگزار خواهد شد.

آگهي ثبت‌نام كانديداهاي هيئت ‌مديره پنجمین دوره انتخابات

سازمان نظام پرستاري جمهوري اسلامي ايران

بدين‌وسيله به اطلاع كليه كادر پرستاري مشمول ماده 16 قانون سازمان نظام پرستاري مي‌رساند پنجمین دوره انتخابات هیئت مدیره های سازمان نظام پرستاري در تاريخ ۹۸/۰۴/۲۱ به طور هم‌ زمان در سراسر كشور برگزار خواهد شد، لذا متقاضيان ثبت‌نام در هيئت مديره شهرستان‌هاي واجد شرايط مي‌توانند از تاريخ ۹۸/۰۲/۱۱ لغايت ۹۸/۰۲/۲۴  با توجه به شرايط ذيل و در دست داشتن مدارك لازم به ستاد هیئت  اجرائي انتخابات واقع در محل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بم (حوزه ریاست)  در ساعات اداری (غیر از ایام تعطیل) مراجعه و ثبت نام نمايند.

شرايط انتخاب شوندگان هيئت مديره سازمان نظام پرستاري شهرستان‌ها به شرح ذيل مي‌باشد:

1ـ عضويت در سازمان نظام پرستاري به صورت معتبر و به تاريخ روز و با ارائه كارت عضويت در سازمان كه در كل كشور يكنواخت و داراي شماره نظام پرستاري و صادره از سازمان مركزي مي‌باشد.

2ـ عدم سابقه محكوميت كه منجر به محروميت از حقوق اجتماعي باشد.

3- عدم سابقه محكوميت از هيات‌هاي رسيدگي به تخلفات سازمان نظام پرستاري كه منجر به محروميت از عضويت در سازمان نظام پرستاري باشد.

4ـ داشتن حداقل سه سال سابقه سكونت يا اشتغال در حوزه انتخابيه

5ـ عدم تجاهر به فسق و نداشتن فساد اخلاقي و مالي

6ـ التزام عملي به اسلام و پايبندي به قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران

تبصره: ضمناً اقليت‌هاي ديني شناخته شده در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران كه تابع احكام دين اعتقادي خود مي‌باشند، مشروط به اينكه تجاهر به نقض احكام اسلامي را ننمايند.

7ـ عدم عضويت در هيئت‌هاي نظارت و اجرايي.

مدارك لازم جهت ثبت ‌نام داوطلبين در هيئت‌مديره‌ها:

1ـ فتوكپي شناسنامه (تمام صفحات دو نسخه)

2ـ 6 قطعه عكس 4×3

3ـ تصوير كارت عضويت معتبردر سازمان كه برابر اصل شده باشد.

5- تكميل فرم ثبت نام داوطلبين(فرم شماره 1)

دانلود فرم های شماره یک، چهار و پنج  :

فرم شماره 1

فرم شماره 4

فرم شماره 5

دانلود فایل زیپ کلیه فرم های یک، چهار و پنج:

دانلود تمامی فرم ها

ستاد اجرايي

پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاري/دانشگاه علوم پزشکی بم

نشانی ستاد اجرایی: بم، بلوار شهیدرجایی، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بم، حوزه ریاست

تلفن: 44341120                          دورنگار:44340847

1398/02/09