رییس دانشگاه علوم پزشکی بم به همراه نماینده شرق استان کرمان در مجلس  از خدمات رایگان کلینیک سیار دندان پزشکی  دانشگاه علوم پزشکی بم در بخش نگین کویر ریگان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، ارائه ی خدمات دندانپزشکی رایگان در بخش نگین‌کویر توسط کلینیک‌سیار دانشگاه علوم پزشکی بم با همکاری خیرین دندانپزشک و با مشارکت حوزه اجتماعی دانشگاه به مدت 3 روز انجام پذیرفت.

دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی به همراه مهندس نیکزادی نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی ظهر پنجشنبه   97/11/11 از خدمات کلینیک سیار داندان پزشکی بازدید کرد.

1397/11/13