جلسه آموزشی، توجیهی ویژه معاونین،مدیران و کارشناسان دانشگاه

جلسه آموزشی، توجیهی  ویژه معاونین،مدیران و کارشناسان دانشگاه

جلسه آموزشی، توجیهی  ویژه معاونین،مدیران و کارشناسان دانشگاه روز یکشنبه در سالن بیمارستان پاستور برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، به نقل از مدیر حراست دانشگاه؛ با توجه به تأکیدات و تذکرات سرپرست محترم مرکز حراست وزارت متبوع در خصوص هوشیاری و تلاش ضدانقلاب برای جمع آوری اطلاعات و هرگونه ارتباط گیری با معاونین و مدیران و کارشناسان مربوطه به صورت تلفنی در حوزه  وزارت بهداشت این مدیریت در نظر دارد به منظور آگاه سازی پرسنل نشست آموزشی، توجیهی ویژه اعضای هیئت علمی،معاونین، مدیران و کارشناسان کلیه واحدهای تابعه دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 97/11/14 از ساعت 9 الی 11 در محل سالن اجتماعات بیمارستان پاستور بم با حضور استاد محترم جناب آقای احمد خضری پور برگزار نماید. لذا بدینوسیله دعوت به عمل می آید در نشست تخصصی فوق الذکر حضور بهم رسانید. شایان ذکر است حضور کلیه مدعوین و همچنین مسئولین دفاتر معاونین، مدیران، رؤسای دانشکده ها، شبکه ها الزامی می باشد.

1397/11/13