معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه میزبان مهربانی کودکان خیریه سپهر

کارکنان معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه در راستای مسئولیت اجتماعی خود، میزبان کودکان خیریه سپهردر روز چهارشنبه مورخ 18 اردیبهشت 98 بود.

در حرکتی خودجوش که توسط کارکنان حوزه معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه انجام شد 23 کودک تحت پوشش خیریه سپهر در شهرک ارگ جدید حضور یافتند و مورد استقبال ریاست دانشگاه قرار گرفتند در این جلسه دکتر عباس زاده همراه با بازی و سرگرمی نکات بهداشتی در خصوص اهمیت سبک زندگی سالم و بخصوص مصرف غذاهای سالم و عادت به محدود کردن  نمک در غذا از کودکی برای پیشگیری از بیماری فشارخون در بزرگسالی را به این کودکان آموزش داد.

در ادامه مراسم مسابقه طناب کشی پیش بینی شده بود که پس از شرکت در این مسابقه کودکان  همراه با مربیان خود در ضیافت افطاری که توسط کارکنان حوزه تحقیقات و فن آوری تدارک دیده شده بود، شرکت نمودند و در پایان به رسم یادبود هدایایی به کودکان داده شد.

شایان ذکر است این برنامه مورد استقبال کودکان عزیز قرار گرفت به نحوی که هنگام خداحافظی کودکان اظهار داشتند که شب به یاد ماندنی را داشته واظهار تمایل کردند که این قبیل برنامه های استمرار داشته باشد.

معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بم

1398/02/21