مراسم تفسیر قرآن کریم در دانشگاه علوم پزشکی بم

مراسم قرائت و تفسیر آیات قرآن کریم در دانشگاه علوم پزشکی در ایام ماه مبارک رمضان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان مراسم قرائت قرآن و تفسیر آیات کلام وحی همه روزه از ساعت 7:30 دقیقه صبح با حضور جمع کثیری از پرسنل در سالن سلامت ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی برگزار می شود.

هدف از برگزاری این مراسم ها، ترویج سبک زندگی قرآنی درسطح جامعه و کارکنان است که موجب ترغيب و تشويق هر چه بيشتر خانواده ها به تربيت فرزندان و خانواده هاي قرآني شود.

امروزه كانال ها و شبكه هاي مختلف بیگانه در صدد تغيير باورهاي ديني و اعتقادي جوانان و خانواده ها هستند، و  تمسك به قرآن و عترت و اهل بيت عليهم السلام است كه انسان را واكسينه كرده و تمسك جستن به قرآن و انس با اين كتاب الهي در كنار توجه به فرامين ائمه اطهار (ع) تنها راه نجات در اين دنياي مادي است.

1398/02/22