دعوت از افراد دارای ایده های فن آورانه جهت همکاری با معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بم:

معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بم در نظر دارد مرکز رشد فن آوری سلامت را در روزهای آتی راه اندازی نموده و در جهت حرکت به سمت تحقق دانشگاه نسل 3و4 گام های اساسی بردارد. بدین وسیله دعوت می گردد با ارائه ایده های فن آورانه در قالب واحد یا هسته فن آور جهت استقرار در مرکز رشد فن آوری سلامت این دانشگاه اقدام نمائید. شایان ذکر است در صورتی که پیشتر اقدام به ثبت شرکت جهت فعالیت در این حوزه نموده اید جهت استقرار در مرکز رشد، درخواست خود را به معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه ارسال نمایید.

شماره تماس : 03444252532

معاونت تحقیقات وفن آوری دانشگاه علوم پزشکی بم