جلسه ی هماهنگی و برنامه ریزی جهت اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون بالا

اداره پرستاری به منظور اجرای طرح ملی کنترل فشار خون بالا تشکیل جلسه داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم در تاریخ 98/2/28 جلسه ای به منظور برنامه ریزی جهت اجرای بسیج ملی فشار خون بالا جلسه ای در اداره پرستاری با حضور مدیر حوزه اجتماعی  ، نماینده معاونت بهداشتی ، کارشناس اداره خیرین ، مدیر داخلی بیمارستان جواد الائمه، کارشناس اداره پرستاری و مسئول آموزش فوریتهای پزشکی تشکیل شد. در این جلسه مقرر گردید اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی نسبت به معرفی50 نفر از کادر پرستاری شاغل در چهار شهرستان به معاونت بهداشتی ، جهت اجرای طرح اقدام نماید و معاونت بهداشتی نیز آموزش های لازم را در خصوص آیین نامه اجرای طرح مذکور انجام دهد. همچنین مقرر شد مدیر حوزه ی اجتماعی دانشگاه ، همکاری لازم و کافی را در جهت اجرای هر چه بهتر با هدایت خیرین و هماهنگی جهت حضور در مراکز خیریه و سازمانهای مردم نهاد ، داشته باشد.  پایگاههای سیار اداره پرستاری با حضور در ادارات دولتی و غیر دولتی در اجرای این طرح مشارکت لازم را بعمل آورند.

1398/02/29