جلسه همکاری و هماهنگی حوزه اجتماعی در راستای اجرای طرح"بسیج ملی کنترل فشار خون بالا"

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بم،نشست حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی در راستای اجرای طرح"بسیج ملی کنترل فشار خون بالا" با مسئولین مربوطه برگزار شد.دراین نشست آقای جهانپور مدیر حوزه اجتماعی اذعان داشتند،فشارخون بالا به‌عنوان بیماری خاموش و عامل اصلی برای بسیاری از بیماری‌های خطرناک و تهدیدکننده سلامت مردم به شمار می‌رود که این عامل خطر تا حدود زیادی قابل‌پیشگیری و قابل‌کنترل است.و اجرای این طرح بسترسازی مناسب اطلاع‌رسانی برای توجه به کنترل فشارخون بالا به‌مثابه یک فرهنگ رفتاری، شناسایی و کشف موارد فشارخون بالا خواهد بود. این طرح در مرحله اول اطلاع رسانی و آموزش و مرحله دوم عملیات سنجش فشار خون از 17 خرداد الی 15 تیرماه خواهد بود.و حوزه اجتماعی باید خیریه ها و سازمان های مردم نهاد را وارد کار کرده و آموزش ها و اطلاع رسانی لازم  صورت گیرد ، و همه ظرفیت های اجتماعی شهرستان را درگیر این کمپین کند.

این نشست با حضور مدیر حوزه اجتماعی، نماینده معاونت بهداشتی ،کارشناس اداره خیرین، مدیر داخلی بیمارستان جوادالائمه،کارشناسان اداره پرستاری،مسئول آموزش فوریت های پزشکی مورخ98/2/28 در اداره پرستاری برگزار شد.

1398/02/29