پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت عید سعید فطر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ متن پیام دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بم بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

رمضان ماه دلداگی به پروردگار ، ماه ضیافت الهی ، ماه انس به قرآن به پایان رسید و اینک با دلهایی مالامال از عشق و محبت و آرزوی رحمت و مغفرت به پیشواز عید سعید فطر می رویم .

عید فطر روز تولد دوباره انسان و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان های پاک و بیدار است. عید فطر، عید فطرتهای روشنی می باشد که پس از گذشت ماه مبارک رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را تنها در قرب الهی جستجو می کنند. روزی است که انسان به فطرت پاک خود باز می‏گردد و به شکرانه این نعمت بزرگ و بی کران، به ستایش باریتعالی پرداخته و زنگار گناه را از آئینه روشن قلب و جان می زداید.

بر خود لازم می دانم، عید سعید فطر، نماد برجسته رهایی از قیود مادی و عروج در فضای رحمت و آرامش الهی را به همه هموطنان گرامی ، مردم شریف شهرستانهای شرق استان ( بم ، نرماشیر، فهرج، ریگان )  علی الخصوص کارکنان محترم ، اساتید معزز و دانشجویان گرامی دانشگاه تبریک عرض نموده و استمرار خالصانه بندگی پروردگار متعال و مهربانی و همدردی با بندگان پروردگار را مسئلت می نمایم .

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

دکتر عباس زاده