آغاز طرح سنجش بسیج ملی کنترل فشارخون با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی در کمپ اندازه گیری فشارخون در بیمارستان پاستور

آغاز طرح سنجش بسیج ملی کنترل فشارخون با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی در کمپ اندازه گیری فشارخون در بیمارستان  پاستور

رییس دانشگاه علوم پزشکی در آغاز مرحله دوم سنجش طرح ملی کنترل فشارخون، از ایستگاه اندازه گیری فشارخون در بیمارستان  پاستور بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ظهر امروز با آغاز مرحله دوم طرح ملی بسیج کنترل فشار خون از ایستگاه اندازه گیری فشارخون بالا در بیمارستان پاستور به همراه معاون بهداشتی و مترون بیمارستان بازدید کرد.

طرح ملی بسیج کنترل فشارخون از ۱۸ خرداد ماه در سراسر کشور به صورت رایگان و دیجیتال  اجرا، و در راستای اجرای این طرح؛  اندازه گیری فشارخون در تمامی مراکز بهداشتی و درمانی ایستگاه های ثابت و سیار، کلینیکهای دولتی و خصوصی، داروخانه های شبانه روزی تحت پوشش  دانشگاه علوم پزشکی بم به صورت رایگان قابل انجام است.

1398/03/18