چهارمین دوره مدارس تابستانی سلامت و دین به میزبانی دانشکده سلامت و دین دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار می‌شود. این دوره از تاریخ ۳۰ تیر تا ۲ مرداد ۱۳۹۸ در قالب سه مدرسه در محل پردیس دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار می شود.

در مدرسه تابستانی «سلامت معنوی» که هدف کلی آشنایی با مفاهیم، مبانی و کاربرد سلامت معنوی است موضوعات آشنایی با مفاهیم و ابعاد سلامت و سلامت کل‌نگر، آشنایی با انسان‌شناسی، آشنایی با مفهوم سلامت معنوی، آشنایی با پژوهش‌های جهانی در حیطه سلامت معنوی، آشنایی با مفهوم مراقبت معنوی مطرح می شود.

در مدرسه تابستانی «سلامت در احادیث» هدف کلی آشنایی با مبانی فهم متون احادیث مرتبط با سلامت است.

اهداف ویژه این مدرسه آشنایی با حدیث و مفاهیم مرتبط با آن، آشنایی با منابع حدیثی، آشنایی با اهمیت و ضرورت و کلیات نحوه اعتباریابی احادیث، آشنایی با برخی از منابع حدیثی در زمینه سلامت و آشنایی با شیوه‌ها و مهارت‌های بهره‌گیری از منابع حدیثی است.

در مدرسه تابستانی «فقه سلامت» دانشجویان با قواعد و احکام فقه پزشکی آشنا می شوند. اهداف ویژه این مدرسه آشنایی با قواعد فقه پزشکی، آشنایی با کلیات احکام قتل ترحمی، آشنایی با کلیات احکام معاینه و درمان، آشنایی با کلیات احکام بیماران مبتلا به مرگ مغزی، آشنایی با کلیات احکام پیوند اعضا و آشنایی با کلیات احکام درمان ناباروری است.

پس از کلاس‌های اختصاصی هر یک از دوره‌های فوق در ساعات قبل از ظهر (۸ تا ۱۳) برگزار شده و بعدازظهرها به برنامه‌های جنبی، شامل زیارت، بازدید، دیدار با علما و فعالیت‌های فرهنگی و تفریحی اختصاص خواهد داشت.

دانشجویان علوم پزشکی تا پایان خرداد ماه ۱۳۹۸ فرصت دارند با مراجعه به سایت دانشگاه علوم پزشکی قم در این مدارس ثبت نام کنند. هر داوطلب تنها مجاز به شرکت در یکی از دوره ها است. اسکان و پذیرایی شرکت کنندگان بر عهده میزبان بوده و سایر هزینه ها بر عهده داوطلب است.

1398/03/25