جلسه رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با ناظر کشوری طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا

ناظر کشوری طرح ملی بسیج کنترل فشارخون ازمشارکت گسترده و همه جانبه دانشگاه علوم پزشکی بم دراین طرح ابراز رضایت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم،  دکتر واعظی ناظر کشوری طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در جلسه ظهر امروز با  دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی  که در دفتر حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد از رونداجرایی، عملکرد و مشارکت همه جانبه دانشگاه بم در برپایی پایگاه ها و کمپین های ثابت و سیار در حوزه شرق استان کرمان و همچنین اطلاع رسانی گسترده در خصوص مشارکت مردم در این طرح ابراز رضایت کرد.

ناظر کشوری طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا به همراه معاون بهداشتی، رییس مرکز بهداشت بم و سرگروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی، صبح امروز از پایگاه های ثابت و سیار دانشگاه علوم پزشکی در حوزه شهرستان بم بازدید کرد.

1398/03/25