بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی همراه با نماینده مردم شرق استان از مرکز بیماری های خاص سپهر

رییس دانشگاه علوم پزشکی همراه با نماینده مردم شرق استان از مرکز جامع بیماری های خاص سپهر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم،  با راه اندازی و آغاز بکار مرکز بیماریهای خاص سپهر( بخش دیالیز ) ، نیکزادی پناه  نماینده مردم  شرق استان به اتفاق دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم  و هئیت همراه از نزدیک از این مرکز بازدید بعمل آوردند .

مرکز جامع بیماران خاص سپهر، متراژی در حدود 5000 مترمربع  که 2000 مترمربع را بخش های دیالیز،تالاسمی، و هموفیلی و 3000 مترمربع را بخش های فیزیوتراپی، کاردرمانی، آب درمانی، گفتار درمانی، مرکز مشاوره، داروخانه، آزمایشگاه، دندانپزشکی و مطب متخصصین چشم و قلب را در برگرفته است.

1398/04/01