رتبه اول دانشگاه علوم پزشکی بم درمیان دانشگاه های منطقه آمایشی 8 در زمینه خدمات انجام شده فشارخون بالا

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم خبرداد: دانشگاه علوم پزشکی بم درمیان دانشگاه های منطقه آمایشی 8 در زمینه خدمات انجام شده فشارخون بالا تا به امروز رتبه اول را کسب کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رییس دانشگاه  در جلسه کمیته اجرایی فشارخون بالا گفت: با توجه به آمار گروه هدف (جمعیت بالای 30 سال) "130617 نفر" و جمع آوری 97712 پرسشنامه و همچنین 74/81 درصد پوشش خدمات انجام شده در زمینه فشارخون بالا تا تاریخ دوم تیرماه، این دانشگاه رتبه اول را در میان دانشگاه های منطقه آمایشی 8 کسب کرده است.

وی همچنین از زحمات همه همکاران اجرایی در زمینه کنترل فشارخون بالا تقدیر و تشکر کرد.

این جلسه صبح امروز با حضور معاونین توسعه، تحقیقات و فن آوری، بهداشتی، غذا و دارو، درمان،فرهنگی و دانشجویی، رؤسا و کارشناسان مراکز و شبکه بهداشت چهارشهرستان شرق استان، رییس بیمارستان پاستور، رییس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی، در دفتر حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

1398/04/02