ثبت نام در سومین دوره مدرسه تابستانی یادگیری الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ویژه دانشجویان آغاز شد

سومین دوره تابستانی یادگیری الکترونیکی ویژه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی از تاریخ ۱۳ لغایت ۱۶ مردادماه توسط دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار خواهد شد.

گروه هدف اصلی این مدرسه دانشجویان تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری همه رشته های علوم پزشکی سراسر کشور است اما دانشجویان دکتری حرفه ای یا کارشناسی سال آخر که آشنایی و مهارت های رایانه ای خوبی داشته باشند می توانند در این دوره شرکت نمایند.

مکان برگزاری این مدرسه تابستانی، شیراز، خیابان نیایش، مجتمع فرهنگی ولایت، سالن رازی و ابوریحان و  برنامه زمانی آن هر روز از ساعت ۸ لغایت ۱۶ می باشد.

آخرین مهلت و نحوه ثبت نام :

متقاضیان جهت ثبت نام می بایست هزینه کارگاه را به شماره حساب  ۳۱۹۷۶۳۳۸۰۶  با شناسه واریز ۲۴۲۰۲۸۰۱۳۱۶۱ بانک ملتبه نام قطب الکترونیکی و آموزش مجازی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز واریز نمایند. آخرین مهلت ثبت نام  ۳۰ تیرماه ۱۳۹۸ می باشد.

vu.sums.ac.ir

1398/04/03