جلسه رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با مدیران شرکت مخابرات استان

جلسه رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با مدیران شرکت مخابرات استان در راستای فراهم سازی زیرساخت های لازم جهت  اجرای طرح پرونده سلامت الکترونیک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پزشکی بم، جلسه رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با مدیران شرکت مخابرات استان، جهت فراهم سازی زیرساخت های لازم و اجرای طرح پرونده سلامت الکترونیک در راستای اهداف نظام سلامت برگزار شد..

در این جلسه مقرر شد واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی از جمله بیمارستان جوادالائمه وشبکه بهداشت نرماشیر، شبکه بهداشت ریگان، اورژانس و شبکه بهداشت فهرج، مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی بم، دانشکده پزشکی واقع در ارگ جدید پس از بررسی کارشناسان شرکت مخابرات به فیبر نوری متصل شوند.

این جلسه با حضور دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بم، طرفدار مدیر آمارو فناوری، زراسوند مدیر تجاری مخابرات منطقه ای، فرح بخش رییس اداره مشتریان تجاری، اکبری رییس اداره دیتا، عسکری رییس اداره طراحی فیبر مخابرات استان ، ملکی رییس اداره مخابرات بم و کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه در سالن کنفرانس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

1398/04/05