ابراز رضایت دکتر سرتیپی از روند اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در دانشگاه علوم پزشکی بم

ابراز رضایتمندی دکتر سرتیپی از روند اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در حوزه ی دانشگاه علوم پزشکی بم

در راستای اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا   آقای دکتر سرتیپی ناظر دانشگاه قطب از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت ، رییس گروه بیماریهای غیرواگیر و ناظر دانشگاهی طرح  از پایگاهها ، ستاد و درمانگاه مرکز بهداشت شهرستان فهرج بازدید کردند.

در ادامه جهت پایش ستاد معاونت بهداشت ، در معاونت بهداشتی تشکیل جلسه دادند تا مستندات و چک لیستهای موجود را مورد بررسی قرار دهند. این جلسه با حضور دکتر گلپایگانی ، دکتر هابیل زاده ورییس گروه بیماریهای غیرواگیر تشکیل شد.

1398/04/05