دکتر سرتیپی از اجرای کمپین ملی فشار خون بالا در بم ابراز رضایت کرد

دکتر سرتیپی مدیرگروه تخصصی پیشگیری از بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان ناظر دانشگاه قطب جهت بازدید وپایش اجرای طرح کمپین بسیج ملی کنترل فشار خون بالا به بم سفر کردند.

وی در روز اول سفر به شهرستان فهرج جهت پایش انجام طرح رفته واز نحوه ی اجرای این طرح در این شهرستان ابراز رضایت کردند. در روز دوم سفر ایشان به دانشگاه علوم پزشکی بم ، شهرستان بم مورد پایش وارزیابی قرار گرفت که در این نظارت معاون اجرایی معاونت بهداشت ، رییس گروه غیرواگیر ، سرپرست مرکز بهداشت شهرستان و کارشناس مسوول آموزش وارتقاء سلامت ایشان را همراهی کردند.

در پایش شهرستان بم ستاد مرکز بهداشت ، پایگاههای سیار ، مراکز بهداشتی درمانی روستایی و شهری و پایگاه بیمارستان پاستور مورد ارزیابی قرار گرفتند .

در پایان با حضور ایشان و همراهان در مرکز بهداشت شهرستان ودرمحل دفتر آقای دکتر رجایی نشستی در این خصوص برگزار شد که دراین نشست آقای دکتر سرتیپی ضمن عرض خدا قوت به مسوولین مربوطه ازنحوه ی اجرای طرح در این شهرستان ، خصوصا نحوه ی اطلاع رسانی و آگاه سازی عموم به لحاظ نصب بنر درسطح شهر ، توزیع تراکت و پمفلت و غیره ابراز رضایت کردند.

1398/04/07