پیگیری کوهورت بم با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بم و معاون تحقیقات در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

در طرح کوهورت بم که با همکاری مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام میشود، 5 هزار نفر از مردم به مدت طولانی چندین ساله، تحت معاینات ادورای رایگان قرار گرفته و یافته های علمی در قالب مقالات اعتبار جهانی خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، روز پنجشنبه مورخ 98/04/13 جلسه پیگیری طرح کوهورت بم (مطالعه عوامل خطرساز سلامت) در دفتر کار آقای دکتر اسماعیل اکبری مشاور عالی وزیر بهداشت و رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور دکتر عباس زاده، دکتر سوری و دکتر برهانی برگزار شد. در این جلسه دکتر سوری گزارش بازدید میدانی از دانشگاه علوم پزشکی بم مبنی بر توانمندی نیروی انسانی و آمادگی شرایط و مشخصات جمعیتی منطقه تحت پوشش را از جنبه اپیدمیولوژی، ارائه و ظرفیت و عزم مسئولین دانشگاه بخصوص معاونت تحقیقات و فنآوری را برای اجرای این طرح مناسب دانست.

در ادامه این جلسه استاد اکبری ضمن تشکر از گزارش جامع دکتر سوری راهنماییهای لازم را برای ورود به مرحله اجرایی و عملیاتی طرح ارائه و بر حمایت از این طرح تاکید کرد.

شایان ذکر است، هم اکنون مطالعه کوهورت در تهران، گلستان، شیراز و رفسنجان و چند شهر دیگر در حال اجراست که با این مطالعه کوهورت بم هم رسما در زمره مطالعات طولی ارزشمند ثبت خواهد شد.

1398/04/15