پیگیری تصمیمات اتخاذ شده بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی بم

تصمیمات اتخاذ شده در بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی بم، توسط رییس دانشگاه پیگیری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، در دیدار دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با دکتر جان بابایی (مورخ:98/4/24) مقرر شد هر مجموعه از تصمیمات با حضور مدیر مربوطه در جلسه مشترکی مورد بررسی قرار گیرد.

این تصمیمات در حوزه های تجهیزات پزشکی، تامین نیروی انسانی متخصص، تکمیل ساختمان های درمانی و مسکن پزشکان، راه اندازی بخش های سی سی یو و آی سی یو در بیمارستان های شهرستان های تابعه اتخاذ شده که پیگیری شده است.

گفتنی است، دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت همزمان با سفر وزیر بهداشت به بم، از واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بم در شهرستان های شرق استان(نرماشیر، ریگان، فهرج) بازدید کرد.

1398/04/25