امکان استفاده رایگان از سامانه VIZIT مرکز تحقیقات بیماری های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی تهران

به اطلاع کلیه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران می رساند سامانه VIZIT مرکز تحقیقات بیماری های غیر واگیر پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران جهت استفاده در دسترس می باشد. در اطلاعیه که این مرکز جهت معرفی منتشر کرده است آمده:

همانگونه که مستحضرید، امروزه مطالعات پژوهشی حوزه سلامت، حجم قابل توجهه از اطلاعات را در قالب ابرداده تولید می کند. این اطلاعات می تواند پس از پردازش های مناسب، در قالب گزارش های مختلف به عنوان ابزاری برای مدیران ارشد به منظور انجام تصمیم گیری های مبتنی بر شواهد، برای اساتید به منظور ارائه مطالب به روز و برای دانشجویان و پژوهشگران به منظور بهبود کیفیت امور پژوهشی فراهم شود. بدیهی است چاپ این گزارش ها نیازمند چندیدن هزار صفحه کتاب است که با توجه به ایستا بودن نوع نمایش داده در کتاب، قابلیت های متعددی از جمله مقایسه، تهیه یک گزارش خاص، اعمال فیلتر های جدید و غیره از ذی نفعان این نوع گزارش ها سلب می شود.

در حال حاضر، با استفاده از سامانه VIZIT می توان به صورت رایگان به چند صد میلیون داده ی پردازش شده از معتبرترین و جدیدترین مطالعات ملی در قالب نقشه، بارچارت ، هرم سنی جنسی، نمودار روند و مدل های مختلف ارائه اطلاعات استفاده کرد. امکان مقایسه شاخص ها، دانلود اطلاعات هر گراف، به اشتراک گذاری و اعمال نظر، بخشی از امکانات این سامانه است. مضاف بر آن، بومی بودن اطلاعات مندرج در این سامانه ، امکان بهره برداری تمامی گروه های هدف ذکر شده در بالا از به روز ترین و آخرین اطلاعات و آنالیز داده های مطالعات مندرج در سامانه را امکان پذیر می سازد. اطلاعات فعلی سامانه شامل موارد زیر است:

- آخرین وضعیت 102 عامل خطر بیماری های غیر واگیر در کشور به تفکیک استان، 6 گروه سنی و دو گروه جنسی
- وضعیت مرگ و میر از سال 1990 تا 2015 برای 167 علت مرگ به تفکیک 19 گروه سنی - جنسی در 31 استان کشور
- شیوع 70 سرطان به تفکیک 19 گروه سنی - جنسی در 31 استان کشور

و چند حوزه از اطلاعات ارزشمند دیگر در سطوح ملی، استانی و شهرستانی که در حال بروز رسانی افزودن به سامانه هستند.
همچنین به اطلاع می رساند علاقه مندان جهت دسترسی به این سامانه می توانند به آدرس اینترنتی زیر مراجعه فرمایند: https://VIZIT.report

1398/04/26