دو مقاله علمي دانشگاه علوم پزشكي بم جز یک درصد مقالات پراستناد (Highly cited papers) دنيا

دو مقاله علمي دانشگاه علوم پزشكي بم جز  یک درصد مقالات پراستناد (Highly cited papers) دنيا

دو مقاله علمي دانشگاه علوم پزشكي بم جز  یک درصد مقالات پراستناد (Highly cited papers) دنيا قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، تحقيق و پژوهش، شيرازه حركت و عامل پويايي موسسات علمي و از مهمترين شاخص ها در رتبه بندي دانشگاه ها در عرصه بين المللي است.

اثر گذاري علمي دانشگاه علوم پزشكي بم امروز با معيار هاي جهاني قابل مشاهده است. جهش كيفي و كمي برونداد علمي دانشگاه علوم پزشكي بم امروزه نشان دهنده هدفمندي اعضا هيات علمي این دانشگاه در انتشار برونداد هاي علمي با كيفيت است. تاثير گذاري علمی دانشگاه علوم پزشكي بم در دنيا از راهبرد هاي كلان دانشگاه مي باشد كه نتايج آن هر روز بيشتر و بيشتر نمايان مي شود.

بر اساس گزارش پایگاه استنادی ISI(Web of Science) تعداد 2 مقاله آقای مهرداد خاتمی عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان مقالات پر استناد (Highly cited papers) دنيا معرفی شده اند. اين شاخص كيفي تاثير گذاري توليدات علمي دانشگاه را در دنيا نشان مي دهد. بر اساس بررسي های به عمل آمده، در بين دانشگاه هاي هم سطح دانشگاه علوم پزشكي بم، تاكنون دانشگاهي موفق به كسب اين شاخص نشده است.

مقالات پراستناد مقالاتی هستند که به لحاظ تعداد استنادهای دریافتی در رشته موضوعی خود در زمره مقالات یک درصد برتر دنیا قرار می گیرند.

هر دو این مقالات در زمينه نانوپزشكي هستند و در سال گذشته منتشر شده اند.

Core@shell Nanoparticles: Greener Synthesis Using Natural Plant Products

Waste-grass-mediated green synthesis of silver nanoparticles and evaluation of their anticancer, antifungal and antibacterial activity

روابط عمومی معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه این موفقیت علمی را تبریک گفته و توفیقات روزافزون ایشان را از درگاه ایزد منان آرزومند می باشد.

لینک مقاله اول

لینک مقاله دوم