مرحله ای دیگر از فرآیند صدور سند بیمارستان 200 تختخوابی بم

اعضای کمیسیون آب منطقه­ ای استان کرمان از محل اجرای پروژه بیمارستان 200 تختخوابی بم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، به منظور انجام امور حقوقی صدور سند مالکیت بیمارستان 200 تختخوابی بم تیم کارشناسی آب منطقه ­ای از سوی آن اداره کل از محل پروژه بازدید و از نزدیک در جریان مشخصات این پروژه بزرگ قرار گرفتند.

در این بازدید که با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی، معاون عمرانی فرماندار، رئیس اداره امور عمرانی دانشگاه، مدیر مالی، رییس دفتر حقوقی دانشگاه انجام شد، مشاور پروژه توضیحات لازم را در خصوص مشخصات فنی ارائه کرد. انتظار می­رود  به دنبال ارائه گزارش کارشناسی این هیات مرحله دیگری از فرآیند صدور سند مالکیت انجام گیرد. این روند با همکاری فرمانداری بم و استانداری کرمان، و همه ادارات دخیل در این امر در حال انجام است، و امید آن می­رود که به زودی به نتیجه منجر شود.

1398/04/26